Bergama Ticaret Odası, Garanti Bankası ile imzaladığımız protokol kapsamında ,üyelerimize uygun koşullarda kredi imkanı sağlanacaktır.

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Melih KAHRAMAN, ile Garanti Bankası Bergama Şubesi Müdürü Gökhan DİNÇ ve Dikili Şube Müdürü Ertuğrul BÜLBÜL ‘ün imzaladığı protokol ile işletmeler %0.99 faiz oranında kredi kullanabilecekler.

İmzalanan protokol çerçevesinde BERTO üyeleri, esnaf destek paketi ve dükkan sizin kredisi ile 24-36 ay vadeye kadar ihtiyaçları olan kredi seçeneklerinden faydalanabilecekler.
BERTO Başkanı Melih KAHRAMAN, yapılan protokolün Bergama-Dikili ve Kınık’taki bütün üyelerimizi kapsadığını belirterek hayırlı olması yönünde temennilerde bulundu.