İZFAŞ tarafından düzenlenen 17. MARBLE- Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, 42 ülkeden gelen 265’i yabancı toplam 1160 katılımcısıyla 17. kez kapılarını ziyaretçilere açtı.

Alanında dünyanın en büyük üçüncü fuarından biri olan MARBLE Fuarında, Bergama Ticaret Odası üyelerinden Bertaş Madencilik, Bergama Kozak Granit,İdeal Stone ve CM Granit stand açarak yöremize ait doğal taşların uluslar arası platformda tanıtılmasına vesile oldular.

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Melih KAHRAMAN, bölgemizde ekonomik anlamda önem kazanan doğal taş sektöründe faaliyet gösteren ve MARBLE Fuarında stand açan üyelerimizi tek tek ziyaret ederek fuarın hayırlı olması temennilerinde bulundu. Türkiye’ deki doğal taş ihracatının dünya ekonomisinde önemli bir yere sahip olduğunu belirten Başkan KAHRAMAN, Bergama’da üretilen bazalt ve granit gibi doğal taşların Avrupa pazarında tanıtılmasına vesile olan üyelerimize destek vermek için fuarda olduğunu belirtti.