9 Şubat’ta İngilizce kursumuz başlıyor.

10 dilde Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikayla yabancı dil eğitimde İzmir’de aranan adres olan OBEM Eğitim Merkezi ile Bergama Ticaret Odası üyeleri için protokol imzaladı.

Bergama Ticaret Odası olarak 09 Şubat 2011 Çarşamba günü üyelerimize %70 indirimli İngilizce kursu düzenliyoruz. Kurs, İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun İngiliz eğitmen tarafından verilecektir. Eğitim hafta içi Çarşamba ve Cuma günleri saat 18:00 – 21:00 saatleri arasında gerçekleşecektir. Kurs 3 kurdan oluşup her bir kur 13,5 hafta sürecektir. Kursiyerler, 3 kurun sonunda C1 (TOEFL) seviyesine ulaşılıp kur sonunda yol ücretini karşılayarak Londra’da 1 hafta dil okulunda eğitim alma şansı olacaktır. 13,5 hafta süren bir kurun bedeli 252,00 TL’dir. Kayıt ve bilgi için oda merkezimizin 633 10 10 numarasını arayarak bilgi alabilirsiniz.