Bergama Ticaret Odası tarafından ilk kez düzenlenmeye başlayan sosyal sorumluluk etkinliği olarak bölgemiz futbol kulüpleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Dikili Belediye Spor yöneticileri ve sporcuları ile keyifli bir akşam yemeğinde buluşan Bergama Ticaret Odası dün akşam Çandarlı’da düzenlenen bir akşam yemeğiyle Çandarlı Belediyespor Yönetimi ve sporcularıyla bir araya geldi.

Düzenlenen yemekten sonra söz alan Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Kurşun, sporcuların eğitimlerine öncelik vererek, önemsemelerini vurguladı. Ayrıca çok istekli olan yetenekli sporcuların iyi bir sporcu olacaklarına inandığını belirterek başarılar diledi.

Başkanımız Melih Kahraman, eğitimin önemini vurgulayarak eğitim ve spor bir yürütülmesi gerektiğini vurguladı. Bu memleketin gençlere kalacağını belirterek özverili çalışmalarının devamı dileyerek, Bergama Ticaret Odası ve şahsı adına sporculara başarılar diledi.

Çandarlı Belediye Spor Yöneticileri ve Sporcuları bu keyifli organizasyonu gerçekleştirdiğimizden dolayı Yöneticilerimize teşekkürlerini iletti. Sporcular Başkanımız Melih Kahraman’ a Çandarlı Belediye Spor forması hediye ederken Yöneticileri ise Başkanımıza plaket takdim etti.

Yemek sonunda davetimizi geri çevirmeyerek kabul eden Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen katılarak Başkanımıza içerisinde Çandarlı Kale’sinin bulunduğu biblo hediye ederek Başkanımıza teşekkürlerini iletti.
Yemekten sonra, Bergama Ticaret Odası adına Yönetimimiz, Çandarlı Belediye Spor için hazırlattığı pankartı hediye ederek, kulüp yöneticileri ve sporcularıyla birlikte fotoğraf çekilerek karşılıklı memnuniyet ve iyi dileklerle ziyaretimiz tamamlanmıştır.