Bergama Ticaret Odası, Sosyal tesislerinde iftar yemeği verdi. Yemeğe Bergama Kaymakamı Ahmet Ertan YÜCEL başta olmak üzere, belde belediye başkanları, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Musa ÜNSAL, Bergama Emniyet Müdürü İsmail AKINTÜRK, Dikili ve Kınık Emniyet Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep YANIK, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, Bergama okul müdürleri, Bergama oda, vakıf ve dernek başkanları, Bergama, Dikili, Kınık banka müdürleri, Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu, Meclisi ve Meslek Komitesi üyeleri ile bölgemiz basın mensupları katıldı. Toplam 175 kişi olan yemek üstün katılımla ve katılımcıların memnuniyetleri ile sonlandı.
Bu katılım ve kapsamda yapılan iftar yemeği organizasyonu, her yıl bundan sonrakilerde de gelişerek devam edecektir. Ramazan ayının birlik, bütünlük ve paylaşım ayı olması nedeniyle, bu tarz sosyal etkinlik ve faaliyetlerin daha da anlam bulduğu iftar programları, Bergama da, BERTO tarafından yapılan bu etkinlikle daha da anlam kazandı. Protokol, basın, tacir, bürokrat, eğitimcilerin, aynı masalarda bir araya gelerek, aynı yemekleri paylaşması, dostluğu, iletişimi ve paylaşımı güçlendirdi.
Yemeğin sonunda, Bergama İlçe Müftüsü Sayın Bayram CANBEY ‘in yaptığı yemek duası ve ardından Oda Başkanı Melih KAHRAMAN ın konuklara katılım için teşekkür konuşması ile gece amacı doğrultusunda son buldu. İftar sonrası çay içilerek, sohbetlerin geliştiği bu anlamlı gecenin sonunda, Oda Başkanımız Sayın Melih KAHRAMAN,’İçinde bulunduğumuz mübarek ramazan ayının herkes için hayırlara vesile olmasını diliyorum, yapılan bu etkinliğimize katılımın yoğunluğu nedeni ile tüm konuklarımıza şahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ederim. Bu vesile ile çok değerli büyüklerimiz, ekip arkadaşlarımız ve değerli bürokratlarımız ile aynı sofrada buluştuk. Bu ve benzeri etkinliklerimizin gelişerek devamı noktasında, destekleyen herkese, değerli basın mensuplarımıza da ayrıca kurumum adına teşekkür ederim.’dedi.