BERGAMA TİCARET ODASI ndan
BERGAMALI ŞİRKET SAHİPLERİ VE ÇALIŞANLARINA,
UYGULAMALI NETSİS MUHASEBE PROGRAMI KURSU…

Bergama Ticaret Odası yeni bir eğitime hazırlanıyor. Odamız günümüzde önemli bir yer tutan muhasebe için Netsis eğitimi verecek. Toplam 120 saat olan eğitim hafta Salı ve Perşembe olmak üzere hafta da iki gün olarak planlanmıştır. Program, bilgisayara giriş, uygulamaya giriş, uygulamaların çalışma prensipleri, işletmelere ait kavramlar, modüller arası entegrasyon kavramları, cari hesaplar (temel), stok takibi (temel), sipariş, irsaliye, faturalama döngüsü temel kullanımı, cari hesaplar, stok ve faturalama modülleri ileri kavramları ve kullanımı, tahsilat kavramları, kasa, senet, çek kullanımı, dekont kavramı ve kullanımı, banka hesapları kullanımı, ön muhasebe ile genel muhasebe entegrasyon işlemleri, genel muhasebe kavramları, mali tabloların oluşturulması konularını kapsar.
Günümüzde tüm kurumsal şirket yapılanmalarında, çok yaygın kullanılan NETSİS programı özellikle, üyelerimizin çalışanları için faydalanacakları bir uygulamalı eğitimdir. Kapsamı ile de Bergama da ilk kez gerçekleşecektir.
21 Eylül 2010 tarihinde başlayarak, Salı ve Perşembe günleri, akşam 18.00-21.00 saatleri arası yapılacak eğitim,2 Aralık 2010 da son bulacaktır. Eğitim uygulamalıdır ve katılım sertifikalı bir programdır.
Eğitim dönemi sonunda, isteyen kursiyerler için, Netsis tarafından denetlenen bir uzmanlık sınavı yapılmakta, başarılı olan öğrencilere “Netsis Onaylı Kullanıcı” uzmanlık belgesi de ayrıca verilmektedir.
Duyuru paylaşımı için teşekkür eder, işbirliğimizin gelişerek devamını dileriz.