Bergama Ticaret Odası, üyelerinin fayda sağlaması için indirim protokolü imzaladığı indirim anlaşmalı firma ve kurumlar listesine bir yenisini daha ekledi.

Bu kapsamda Bergama’da faaliyet gösteren Peony Konsept Çiçekçilik işletmesi ile bir indirim protokolü imzalandı. Protokole imzaları Bergama Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Göksel Özüak ve işletme yetkilisi Bilge Kara attı. Bu indirim anlaşması ile tüm Bergama Ticaret Odası üyeleri ve üyelerin 1. dereceden yakınları Peony Çiçekçilik’ten %15 indirimli olarak faydalanabilecek.

İmzalar sonrası konuşan BERTO Başkanı Lütfi Kolat; “Üyelerimizin okullardan hastanelere, mağazalardan otellere kadar pek çok firma ve kurum ile imzaladığımız bu indirim anlaşmalarımızdan ayrıcalıklı olarak faydalanmaları bizleri çok mutlu ediyor. İmzalarını attığımız bu protokolün de hayırlı ve uzun soluklu olmasını diliyorum” diyerek tüm BERTO üyelerini bu anlaşmalardan yararlanmaya davet etti.

🟢 Bergama Ticaret Odası’nın anlaşmalı olduğu tüm firma ve kurumlara https://berto.org.tr/indirim-anlasmali-kurum-firmalar adresinden ulaşabilirsiniz.