TOBB Girişimcilik Bilgi Sistemi üzerinden başvuru yapan Bergama Ticaret Odası üyesi Kadın ve Genç Girişimciler, Bergama Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen seçim ile İl İcra Kurulu Üyeleri’ni belirledi.

Yapılan seçimlerin sonucunda TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi Seçkin Bakan olurken, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi Ümit Kırgöz oldu.

TOBB Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları ile koordineli olarak faaliyet gösteren TOBB İl Kadın ve Genç Girişimci Kurulları 81 ilde kurulmuş olup, TOBB bünyesinde girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan, bulundukları illerde girişimciliğin geliştirilmesine yönelik faaliyetlerde bulunmaktadırlar.