Bergama Amatör Fotoğraf Sanatı Derneği (BEAFSAD) ve Bergama Belediyesi iş birliğinde 7. kez düzenlenen Bergama Fotoğraf Günleri ve Fotoğrafçılar Maratonu’nun açılışı Bergama Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Çağdaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Paksoy’un da katıldığı, protokolün yer aldığı program öncesi Bergama Kılıç Kalkan Derneği de bir gösteri sergiledi. Programın açılış konuşmasını BEAFSAD Başkanı İsmail Kalkın yaparak sözü Bergama Kaymakamı Avni Oral ve Bergama Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Umutlu’ya bıraktı.

Konuşmalar sonrasında İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği’nin “Kurtuluşunun 100. Yılında İzmir Manzaraları” konulu sergisinin de açılışı yapılarak kurdele kesildi. Pek çok farklı şehirden amatör ve profesyonel fotoğrafçıların Bergama’mıza gelerek binlerce kare yakaladığı maraton, şehrimizin turizm ve tanıtımına da büyük katkı sağlıyor.