Dikili’de Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nin açılışı yapıldı. Bergama Ticaret Odası Yönetimi’nin de katıldığı, ev sahipliğini Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz‘ün yaptığı açılışta; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Dikili Kaymakamı Ali Edip Budan, Köy Koop. Başkanı Neptün Soyer, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekilleri Mahir Polat, Rıfat Nalbantoğlu, Murat Bakan, İBB Başkanvekili Mustafa Özuslu, Foça, Kemalpaşa, Torbalı ve Ödemiş Belediye Başkanları ile çok sayıda vatandaş da yer aldı.

Gerçekleşen törende, BERTO Başkanı Lütfi Kolat da, açılış kurdelesini protokol ile birlikte keserek hayırlı olması dileklerini iletti. Açılışın ardından 339 kişi oturma kapasiteli Konferans Salonu, Fuaye Alanı ve Kültür Merkezi’nin diğer alanları gezildi.