Bergamalı Gazeteci Merhum Şakir Süter anısına gerçekleştirilen, Bergama Belediyesi ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti iş birliğinde, Bergama Ticaret Odası ve BERKSAV destekleriyle bu yıl 12.’si düzenlenen Şakir Süter Gazetecilik Yarışması Ödülleri, sahiplerini buldu.

Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat, Meclis Başkanı Tahir Erdoğan ve Genel Sekreter Gülay Koç’un katıldığı törende, yarışmaya katılan ve ödül almaya hak kazanan gazeteciler, ödüllerini Bergama Kaymakamı Avni Oral, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ve protokol üyelerinden aldı.

Gerçekleşen törende, BERTO Başkanı Lütfi Kolat da “DNA Testiyle Gelen 186 Milyonluk Miras” haberiyle Sabah Gazetesi’nden Ceyhan Torlak’a Bergama Ticaret Odası Ekonomi Özel Ödülü’nü takdim ederek tebrik etti.