Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat, Meclis Başkanı Tahir Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Çağdaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Paksoy, Salim Zeki Kurşun, Selçuk Kor ve Genel Sekreter Gülay Koç, İzmir Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

İTB Meclis Başkanı Ömer Gökhan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Uçak ve Genel Sekreter Dr. Erçin Güdücü’nün ev sahipliği yaptığı ziyarette Bergama Ticaret Odası’nın da hisse alarak katıldığı İzmir Tarım Teknoloji Merkezi’nin güncel ilerleyişi hakkında değerlendirmelerde bulunuldu ve kurumlar arası iş birliği konuları görüşüldü.

Ziyarette BERTO Yönetimi, İTB Yönetimi’ne, üzerine İzmir Ticaret Borsası logosunun işlendiği, Coğrafi İşaret Tescili Bergama Ticaret Odası tarafından alınan Bergama Parşömeni de hediye etti.