Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Melih Kahraman, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler’ i ziyaret etti.

Yaptığımız ziyarette İşler, derneğin etkinlikleri ve çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. İşler, Foça ve Bergama’yı kapsayan bir destinasyon çizerek birlikte işbirliği teklifinde bulundu. Bergama Ticaret Odası’nın turizm yol haritasını planlarken Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İge Pırnar’ın yardımcı olabileceğini belirtti. İşler, Belirlenecek turizm yol haritasıyla birlikte yurtdışındaki acentelerle anlaşılıp Bergama’da vakit geçirmeyi sağlayabileceği konusunda yardımcı olacağını bildirdi. Ayrıca yurtdışı fuarlara katılımımızda birlikte hareket edebileceğimiz konusunda bilgi verdi. Yönetim Kurulu Başkanımız KAHRAMAN, Bergama’nın kültürel varlıklarını ve turizme olan katkısını dile getirdi.

Ziyaretimiz samimi ve içten dilekler ile son buldu.