Bergama Ticaret Odası birlik, beraberlik ve kucaklaşma adına yaptığı organizasyonlara hız kesmeden devam ediyor. BERTO, düzenlediği bu iftar programında Aliağa, Menemen, Soma Ticaret Odaları yönetim kurulu, meclis başkanları ve meclis üyelerini ağırlayarak bütünlük duygusunu, birlik beraberlik hissini önceki iftar programıyla beraber pekiştirmiş oldu. Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Melih Kahraman, diğer ticaret odası başkanlarıyla tek tek ilgilenerek sohbet etti. Les Pergamon Boutique Otel’de verilen iftar yemeğinde, Bergama yöresine özgü “Çığırtma” da davetlilere sunulan ikramlar arasındaydı. Melih Kahraman’ın yemek duası, misafirlerin aminleriyle buluşarak güzel duygular içerisinde iftar yemeği sonlandırılmış oldu. Gelen davetliler uğurlanırken, her birine özel hazırlatılmış cevizli sucuk lokum paketleri takdim edilerek Osmanlı adetlerinden olan ancak günümüzde unutulmuş “ diş kirası” nevinde hoş bir iftar âdetiyle ve misafirlerin memnuniyetleriyle gecenin sonuna gelindi.