Kuruluş kararı Ekim 2021’de odamızda düzenlenen toplantıda alınan ve akabinde kuruluş aşamaları hızla tamamlanan Bergama Sınırlı Sorumlu Galericiler Sitesi Kooperatifi Yönetimi, odamızı ziyaret etti.
Ziyarete Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper ve Başkan Yardımcısı İbrahim Lütfi Kolat ev sahipliği yaptı.
Başkan Ürper, süreç hakkında bilgilendirmede bulunan kooperatif üyeleri Ali Öztürk, Coşkun Akkın, Ahmet Bektaş, Ali Yetgin ve İbrahim Şahin’e “İlk gün de söylediğimiz gibi; tüm galericilerin bir çatı altında toplanması sizi, dolayısıyla Bergama’yı bu alanda güçlü kılacak. Bergama Ticaret Odası olarak biz de hep olduğu gibi, bu süreçte daima yanınızdayız” diyerek ziyaretleri için teşekkür etti.