Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve beraberindeki heyet Bergama Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper’in karşıladığı heyette Kerem Ali Sürekli’ye Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Ak Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, MHP Bergama İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Engin, İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Furkan Katmerci, Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Başkanvekili Özgür Hızal ve Büyükşehir Meclis Üyesi Hakan Yıldız eşlik etti. Bergama Ticaret Odası Başkan Yardımcıları Levent Akçay, İbrahim Lütfi Kolat, Yönetim Kurulu Üyeleri Ertuğ Canoğlu ve Tahir Erdoğan’ın da bulunduğu ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Koronavirüs salgınının bölgemiz ekonomisine etkilerinden bahsetti. Önümüzdeki süreç ile ilgili değerlendirmeler ve fikir alışverişinde bulunulduktan sonra Ürper, ziyaretleri için heyete teşekkürlerini iletti.