Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Üyeleri Lütfi Kolat, Tahir Erdoğan, Ali Sarıl ve Genel Sekreter Gülay Koç, gazeteci-yazar Şakir Süter anısına bu yıl 8’incisi düzenlenen “ Şakir Süter Gazetecilik Yarışması” ödül törenine katıldı.
Tonoz Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen ödül törenine Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Eski Başkanı Ali İhsan Süter ve ailesi, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, gazeteciler ve protokol mensupları katıldı.
Açılış konuşmalarının hemen ardından yarışmaya katılan 46 eserden ödüle layık görülen eserlerin sahiplerine ödülleri verildi. Törende “Sinalko’dan bugüne; gazozun popülaritesi artıyor” haberiyle Bergama Ticaret Odası Ekonomi Özel Ödülü’nü almaya hak kazanan Ticaret Gazetesi muhabiri Duygu Göksun’a ödülünü Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper takdim etti.