TOBB VE BERTO ORGANİZASYONLUĞUYLA SÜRDÜRÜLEN PALTO YARDIMLARI DİKİLİ’DE DEVAM EDİYOR.İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE TESLİM EDİLMESİ İÇİN 200 PALTO DİKİLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE VERİLDİ.
“DİKİLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ”
Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Melih KAHRAMAN, Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi KÖPRÜLÜ, Genel Sekreter Gülay KOÇ,Yöneyim Kurulu Danışmanı Saffet DÜNDAR,Dikili Milli Eğitim Müdürü Mesut AKTÜRK’ ü ziyaret ederek Dikili İlçesindeki okullara dağıtılmak üzere 200 tane paltoyu teslim etti.
Dikili İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut AKTÜRK Bergama Ticaret Odası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nce geleneksel hale gelen palto yardımlarının ihtiyacı olan çocuklara dağıtılacağını belirterek memnuniyetini dile getirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Melih KAHRAMAN öğrencileri sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.