Sayın Üyelerimiz,

TOBB tarafından Odamıza iletilen yazıda; “2.Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi”, “Anadolu’dan Dünya’ya “ temasıyla 19-20-21 Eylül 2019 tarihlerinde Ankara Ticaret Odası Congresium International Convention & Exhibition Center’da yapılacaktır.

İlgili yazıda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkılarıyla ve Ankara Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen Zirve, Türkiye’nin coğrafi işaretler konusunda en geniş katılımlı zirve olma misyonunu sahipleneceği ifade edilmektedir. Bu yılki teması “ Anadolu’dan Dünya’ya “ olarak belirlenen zirveyle coğrafi işaretlerin kırsal kalkınmaya sağlayacağı faydalar konusunda farkındalık yaratılmasının ve yerel ürünlerin ticarileştirilmesine yönelik işbirliği platformlarının oluşturulmasının hedeflendiği belirtilmektedir.

Zirve kapsamında üreticiler, coğrafi işaretlerle ilgili çalışmalar yürüten kamu, özel ve sivil toplum kuruluşları ile kanaat önderleri gibi tüm paydaşların tecrübe ve görüşlerinin paylaşılacağı bir “Konferans Programı” düzenlenecektir. Zirvenin aynı zamanda, ürünlerini tanıtmak ve ticari işbirlikleri kurmak isteyen katılımcılar için “Coğrafi İşaretler İhtisas Fuarı “ yerli ve yabancı uluslararası alım heyetleri ile “İkili İş Görüşmeleri (B2B Görüşmeler)” ve “Eğitim Programları” gibi fırsatlar da sunacaktır.

Zirve kapsamındaki konferans programı, eğitim ve çalıştaylara katılım ücretsiz olup, etkinliklere katılmak isteyen üyelerimizin www.cografiisaretlerzirvesi.com adresi üzerinden online kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Coğrafi İşaretler İhtisas Fuarı’na, geleneksel ürünler üreten ve coğrafi işaretler konusunda çalışmalar yapan üyelerimizin stant ile katılım sağlamak istemeleri halinde Ankara Ticaret Odası tarafından stant tahsis edilecektir.

İLETİŞİM:

Stant başvurusu için                                                              Diğer  bilgi talepleriniz için

Hira ÇOMOĞLU                                                                               Merve Gözde BACI

Tel         : 0532 291 84 40                                                               Tel         : 0312 201 83 62

E-posta : hira.comoğlu@netvizyon.com.tr                                 E-posta : mervegozde.baci@atonet.org.tr

Yaprak Ulaşer

Tel         : 0532 159 69 36