Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat, Bergama’da düzenlenecek olan “12. Yemeklik Mantar Kongresi” kapsamında odamızı ziyaret eden Kongre Başkanı Doç. Dr. Erkan Eren, Ege Üniversitesi Bergama MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Mehmet Çetin ve Öğr. Gör. Levent Türkler’i ağırladı. Gerçekleşen ziyarette; 23-25 Ekim 2024 tarihlerinde, yerli ve yabancı birçok sektör temsilcisini, uzmanları ve konuya ilgi duyan üreticileri Bergama’da bir araya getirecek olan Kongre hakkında fikir alışverişi yapıldı. Ziyarette konuşan Başkan Kolat; “Bu tür büyük çaplı etkinliklerin, çalışmaların Bergama ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olması bizleri mutlu ediyor ve elimizden geldiğince de destek vermeye, işin bir ucundan tutmaya çalışıyoruz. Bu Kongre ile birlikte şehrimizi, bölgemizi ziyaret edecek olan yerli ve yabancı misafirler hem buradan iyi bilgiler, değerli deneyimler ile dönecek, hem de Bergama’nın ve bölgemizin tanıtımını gittikleri yerlerde birinci ağızdan yapacaklar” diyerek emeği geçen tüm kişi ve kurumları kutlayarak ziyaretleri ve paylaştıkları bilgiler için teşekkür etti.