Bergama Ticaret Odası yeni yönetim kurulu ekibine tebrik ve tanışma ziyaretleri devam ediyor. Son ziyareti 24 Temmuz Çarşamba günü Manisa Ticaret ve Sanayi Odası gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper’ i makamında ziyaret eden Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz ile Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, Berto kadrosuyla tanışma fırsatını da bulmuş oldu. Meclis Başkanı Erol Işıldak, Yönetim Kurulu Yardımcısı Levent Akçay ve İbrahim Lütfi Kolat, yönetim kurulu üyeleri Tahir Erdoğan, Azam Ziya Güç, Gonca Harman, Ali Sarıl ve eski yönetim kurulu başkanı Melih Kahraman’ın da bulunduğu ziyarette oda durumları hakkında sohbetler edildi. Manisa Ticaret Odası olarak gezmeye ve yerinde görmeye çok önem verdiklerini belirten Koşmaz, sorumluluk alanlarının muhakkak ziyaret etmek gerekliliğine işaret etti. Fikret Ürper ve kadrosuna başarılar dileyen Bülent Koşmaz’ a Bergama’ya has ürünlerin olduğu paketler teslim edilerek çekilen hatıra fotoğrafıyla ziyaret anı ölümsüzleşmiş oldu.