“İzmir Ticaret Odası 2. İş Kadınları Ticari Platformu”
İzmir Ticaret Odası İş Kadınları Konseyi kuruluşunun üzerinden henüz 1 yıl geçmiş olmasına rağmen,250’yi aşan üye sayısı ve faaliyetleri ile pek çok öncü çalışmaya imza atmıştır.
Konseyimiz iş hayatında başarıyı sürdürebilmenin ana koşulunun “aktif ticaret ve iş birlikteliği” ile sağlanabileceği düşüncesinden yola çıkarak, iş hayatında saygın bir yere sahip iş insanlarını bir araya getirmeyi amaçlamıştır.
Konsey üyelerimizin katılımı ile 20 Nisan 2011 tarihinde gerçekleştirdiğimiz İş Kadınları Ticari İletişim Platformu’nun büyük başarısından dolayı bu yıl ikincisini ulusal düzeyde gerçekleştirme ihtiyacı duyduk.
Bu kapsamda; iş dünyasında söz sahibi firmaların yöneticilerinin şirketlerini tanıtabilecekleri ve diğer şirketler ile işbirliği yapabilecekleri bir platform düzenleyeceğiz.
İzmir Hilton Oteli Barbaros Paşa Salonunda 13 Nisan 2013 Cuma Günü gerçekleştirilecek “ 2.İş Kadınları Ticari Platformuna tüm Bergama Ticaret Odası Üyelerinin de katılımını diliyoruz.
Yer: İzmir Hilton Oteli – Barbaros Paşa Salonu
Tarih: 13 Nisan 2012 Cuma