Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın katılımıyla gerçekleşen Ege Bölge Sanayi Odası (EBSO) Geleneksel Ödül Törenine, Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Melih KAHRAMAN ve Yönetim Kurulu Danışmanı Saffet DÜNDAR katıldılar. 13 Ocak 2012 Cuma günü Balçova Kaya Termal Otelde gerçekleşen ödül töreninde açılış konuşması Bakan Zafer ÇAĞLAYAN tarafından yapıldı. Bakan Çağlayan konuşmasında “2011 yılında ihracat yapılan pazarlarda çok ciddi sıkıntılara rağmen Türkiye’yi 16. sıraya getiren Türk özel sektörüne gönülden teşekkür ettiğini belirtti.
Ayrıca BERTO Başkanı Kahraman Ödül Törenine katılan TOBB Başkan Yardımcısı Manisa TSO Başkanı Bülent Koşmaz’a Bergama Ticaret Odasının yaptığı çalışmalarla ve odayla ilgili bilgiler aktardı.