Bergama Ticaret Odasının sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bergama Devlet Hastanesi’ne kazandırmış olduğu yeni 2 adet göz cihazı kullanılmaya başlandı. Başhekim Uzm. Dr. Osman Himmetoğlu’nun davetiyle 3 Temmuz’da hastane ziyaretinde bulunan Berto başkanı Melih Kahraman, yönetim kurulu başkan yardımcısı Erkan Evrenkaya, yönetim kurulu üyeleri Feridun Duymaz ve İsmail Birol’a plaketleri verildi. Kazandırılan yeni iki adet göz cihazının hastaneye ve hastalara büyük faydasının olduğunu belirten başhekim Osman Himmetoğlu, Bergama Ticaret Odası’nın daha öncesinde de hastaneye yapmış olduğu teknolojik ekipman desteğinden ötürü de şükranlarını dile getirdi.
Doktorların ve hastaların işini büyük oranda kolaylaştıran ve rahatlatan cihazları yerinde gören Berto başkanı Melih Kahraman, görme cihazları hakkında bilgi alarak yakından inceleme fırsatı bulmuş oldu. Hasta sandalyesine oturup kendi gözlerini de muayene ettiren Melih Kahraman, hastane adına vesile oldukları teknolojik ekipmanların faydasını müşahede ederek memnuniyetini ifade etti. Görme alanı ve biyomikroskop isimli iki cihazla hastalara daha kolay ve net bir teşhis konulabileceğini belirten başhekim, hasta muayene sayısının artışıyla daha çok hizmet verilmesinin haklı gururunu yaşadıklarını ve mutluluklarını sözlerine ekledi.