Bergama Ticaret Odası, öğrencilerin gelişim düzeylerine, ilgi ve ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirilen 30 adet masa tenisi yaptırarak öğrencilerin sosyal yaşamlarına katkıda bulundu. p>
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ilçede çeşitli okullara dağıtmak üzere Bergama Ticaret Odası ile ortaklaşa yürüttükleri proje ile öğrencilerin sosyal ve kişisel gelişimi amaçlanmaktadır.

Bergama Ticaret Odası Başkanı Melih Kahraman, Öğrencilerinin masa tenisi, basketbol, satranç, halk oyunları ve benzeri branşlarda çalışmaların öğrencilerimizin zihnen ve bedenen gelişmelerini sağladığını söyledi. Kahraman, eğitime katkı sağladıkça kurum olarak mutlu olduklarını belirterek mümkün olduğunca eğitime projelerle sosyal anlamda da destek vermek istediklerini belirtti.