Bergama Ticaret Odası 3 Mayıs 2013’ te meclis üyelerinin seçimle belirlendiği ve kesinleşen 8 Mayıs 2013’teki meclis üyelerinden sonra, şimdi de seçimin ikinci ayağı olan meclis başkanı, başkan yardımcıları ve kâtip üye seçimi gerçekleştirildi. Tek liste ile seçime giren Yönetim Kurulu başkanı Fikret Ürper, Meclis Başkanı Erol Işıldak ve ekibinde, ilçe seçim kurulunca belirlenen 21 meclis üye isimleri şöyle oldu. Ahmet Avcı, Ali Sarıl, Aykut Dülger, Azam Ziya Güç, Ercüment Sunercan, Ertuğ Canoğlu, Fırat Adalıoğlu, Fikret Ürper, Gonca Harman, Hakan Gönlügür, Hakan Karcı, Halil Başar Yazıcı, İbrahim İrfan Dericioğulları, İbrahim Kazak, İbrahim Lütfi Kolat, Levent Akçay, Mahmut Yelmen, Onur Savran, Sebahattin Şen ve Tahir Erdoğan. 10 Mayıs 2013 tarihi itibariyle Bergama Ticaret Odası meclis salonunda 21 meclis üyesinden 18 üyenin katılımı ile gerçekleştirdiği seçimde, sandıktan çıkan 18 geçerli oy ile Meclis Başkanı Erol Işıldak, Başkan Yardımcısı İbrahim Kazak ve Mahmut Yelmen, katip üye ise Hakan Gönlügür oldu. Yönetim Kurulu Başkanı’nın Fikret Ürper olduğu yönetim kurulu üyeleri ise şöyle: Ali Sarıl, Azam Ziya Güç, Gonca Harman, İbrahim Lütfi Kolat, Levent Akçay ve Tahir Erdoğan. 13 Mayıs Pazartesi günü ilçe seçim kurulunca kesinleşecek listenin ardından Bergama Ticaret Odası’nın yeni yönetim kurulu, ilk toplantısını yapacak ve görev dağılımını gerçekleştirecekler.