Bergama Ticaret Odası her yıl ramazan ayında geleneksel olarak verdiği iftar yemeğini bu yılda düzenledi. Kardeşler Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine, Bergama Kaymakamı Ahmet Ertan Yücel, Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Başsavcısı Bekir Duran, Emniyet Müdürü İsmail Akıntürk, Vergi Dairesi Müdürü Bünyamin Altın, Yenikent Belediye Başkanı Fikret Çam, Zeytindağ Belediye Başkanı Feridun Ergün, Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen başta olmak üzere Bergama Ticaret Odası meclisi, yönetim kurulu ve meslek komite üyeleri, kurumların yetkilileri, esnaf odalarının ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları, siyasi partilerin temsilcileri ve bölgemizin basın mensupları katıldı.

Yoğun katılım ve memnuniyet ile gerçekleşen iftar yemeğinin ardından Bergama Ticaret Odası Başkanı Melih Kahraman söz alarak Ramazan ayı vesile ile bir araya gelmenin mutluluğunu ifade ederek Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Yemeğe katılan konuklara katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti. Kahraman, Afrika’da 40 milyonun üzerindeki insanın açlık felaketiyle karşı karşıya kaldığını belirterek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın başlattıkları kampanyaya katılım çağrısında bulundu. Başkan Kahraman’ın yemek duasının ardından yemek son buldu.