Geçtiğimiz hafta Bergama Ticaret Odası gelişimi ve sorunların ortak paydada çözümü adına gerçekleştirilen dış paydaş analizi toplantısının ikinci ayağı olarak 16 Temmuz Salı günü Bergama Ticaret Odası Hasan Şentürk Toplantı Salonunda iç paydaş olan Oda personeli ve Bergama Ticaret Odası Meclis Kurulu Üyeleriyle yapıldı. Aydın Patent Marka Danışmanlık Şirketi’ nden Önder Aydın’ ın katılım ve destekleriyle gerçekleştirilen toplantıda ticaret odası kendi içinde kendini gözlemleme fırsatı bulmuş oldu. Aynı zamanda DQS Denetim ve Belgelendirme Baş Tetkikçisi Süleyman Aygün’ ün de gelmiş olması ve yapılan analiz ve iç ölçüm çalışmalarıyla Bergama Ticaret Odası ISO 9001 belgelendirme sürecinde ilk adımı atmış bulundu.
Toplantı sonrasında Hasan Şentürk Toplantı Salonu bahçesinde konuşma yapan Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Odanın beş yıldızlı hizmet verme statüsüne ulaşması için hem ISO 9001 belgesinin hem de akredite Oda olmanın önemine işaret etti ve katılımları için Önder Aydın ve Süleyman Aygün’ e ayrı ayrı teşekkürlerini iletti. Bergama Ticaret Odası Sosyal Tesisleri bahçesinde meclis üyeleri ve Oda personeline gerçekleştirilen iftar organizasyonuyla güzel bir gün sonlandırılmış oldu.