Bergama Ticaret Odası, ilköğretim çocuklarına kaban yardımı yaptı. Her yıl Bergama Ticaret Odası ve Türkiye ve Odalar Birliği ile müşterek yapılan kaban yardımı, bu yıl Bergama, Dikili, Kınık ve beldelerimizdeki okullarda ihtiyaç sahibi 856 öğrenciye yapıldı.

Paltolar, okullarımızdaki eğitmenlerin belirledikleri ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı. Yönetim Kurulu Başkanımız Melih Kahraman ve Yöneticilerimiz Yusuf Ziya Kurşun, Erkan Evrenkaya ve Hilmi Köprülü Gazi İlköğretim Okulu ve Ayaskent Lütfü Kırdar İlköğretim Okulu’ nu ziyaret etti. Ziyaret ettiğimiz okullarda Başkanımız Melih Kahraman, oda meclis ve yönetimi olarak görev sorumluluk bölgesi içerisinde bulunan Bergama, Dikili ve Kınık ilçelerine yönelik çalıştıklarını ve her yıl eğitime destek için okullardaki ihtiyacı olan öğrencilere kaban yardımı yapmanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirterek öğrencilere paltolarını teslim etti.