Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu, Hakkari’de şehit olan vatan evlatları ve Van depreminde yaşamını yitiren vatandaşlar için mevlid okuttu ve lokma hayrı yaptı.

Cuma Namazı öncesinde Bergama Yeni Camii ve Kınık Kubbeli Camii’ nde okunan Mevlid-i Şerif’ i çok sayıda vatandaş dinledi. Cuma Namazı sonrasında ise, Bergama Yeni Camii, Kınık Kubbeli Camii ve Dikili Merkez Camii önünde dökülen lokmalar vatandaşlara dağıtıldı.

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Melih Kahraman yaptığı açıklamada, ” Yönetim Kurulumuz kararıyla, son günlerde yaşadığımız ve bizleri yasa boğan terör olaylarında kaybettiğimiz şehitlerimiz ve ardından Van’da yaşanan acı deprem olayı nedeniyle kaybettiğimiz vatandaşlarımız için mevlid okutturmayı ve lokma hayrı yaptırmayı uygun gördük. Ülkemizin ve milletimizin geçirdiği bu zor günleri birlik ve beraberlik içinde aşabilmemiz dileğimizle okunan mevlidin ve dağıtılan lokmaların hayırlı olmasını temenni ediyorum. ” dedi.