Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Melih KAHRAMAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya KURŞUN, Yönetim Kurulu Üyesi Levent AKÇAY, Yönetim Kurulu Danışmanı Saffet DÜNDAR,Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas DUMAN’a Bergama İlçe ve Köy İlköğretim okullarına dağıtılmak üzere 425 adet paltoyu teslim etti.
Yönetim Kurulu Başkanı Melih KAHRAMAN, oda meclis ve yönetim olarak,görev sorumluluk bölgesi içerisinde bulunan Bergama,Dikili,Kınık İlçe ve Köylerine yönelik çalıştıklarını ve her yıl eğitime destek için Bergama Ticaret Odası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği ile okullardaki ihtiyacı olan öğrencilere palto yardımı yapmanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirtti.
Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas DUMAN’da Bergama Ticaret Odası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine yapılan palto yardımlarından dolayı teşekkürlerini bildirdi.