MEYBEM MOTORLU KARA TAŞITLARI ALIM SATIM SINAVI

Bergama Ticaret Odası ve TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik Belgelendirme A.Ş. tarafından yürütülen mesleki yeterlilik belgesi sınavları yapılmaya devam ediyor. Daha önce ahşap kalıpçı, seramik karo kaplamacı, çelik kaynakçı, sıvacı Mesleki Yeterlik Sınavlarını gerçekleştiren Bergama Ticaret Odası, Resmi Gazete’de 13 Şubat 2018 tarihinde yayımlanan yönetmelik ile 2. el motorlu araçlar ticareti yapan veya bundan sonra yeni iş yeri açacak olan oto galeri sahiplerine yönelik ‘Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavının 4.sünü gerçekleştirdi.
Bergama Ticaret Odası ve TOBB MEYBEM A.Ş. tarafından düzenlenen motorlu kara taşıtları alım ve satım sorumlusu mesleki yeterlilik belgesini almak için müracaat eden 17 kişinin, yazılı sınavları Bergama Ticaret Odası Eğitim Salonu’nda, uygulama sınavı ise Kurşunoğlu Oto Galeri firmasında oluşturulan sınav alanında yapıldı. Sınavlarda MEYBEM Yetkilisi Adnan Kara ve Bergama Ticaret Odası Akreditasyon Sorumlusu Hamit İri gözlemci olarak görev aldı.

Attachment