STRESİ YÖNETEBİLME TEKNİKLERİ “STRES YÖNETİMİ” KONULU EĞİTİMLE ÖĞRENİLDİ.
29 Şubat 2012 Çarşamba günü Gediz üniversitesi ve Bergama Ticaret Odası işbirliğiyle “Stres Yönetimi” konulu eğitim verildi. Bergama Sosyal tesisler yanı Tonoz da yapılan eğitimde; Açılış Konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Melih KAHRAMAN stresin çağımızın hastalığı olduğunu ve bunun önüne geçilmesi için böyle eğitimlerin gerekli olduğunu vurguladı.
DB Schenker Arkas İş Yönetim sistemleri ve Müşteri Hizmetleri Müdürü ve Gediz Üniversitesi Yüksek Lisans Öğretim Görevlisi Senem Kılıç tarafından verilen eğitimde;
Stres nedir? Örgüt ve stres arasında ki ilişki, stresle başa çıkma yöntemleri konuları işlendi.Ayrıca eğitim sırasında çeşitli nefes egzersizleri ile katılımcıların rahatlanması sağlanırken eğitim sonucunda yapılan test ile katılımcılar stres oranlarını ölçme şansı buldular.
Son derece faydalı geçen ve katılımcılar tarafından olumlu eleştirel alan eğitim yapılan kokteyl ile sona erdi.