Chp İzmir İl Başkanı Ali Engin, İlçe Başkanı Özkan Türkdoğan, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Chp ilçe eski başkanı İdris Yavuzyılmaz ile ilçe yönetim heyeti Bergama Ticaret Odası’nı ziyarette bulundular. Kendini ve heyetini tanıtan İl Başkanı Ali Engin, belediye başkanlığına konulan adaylık sürecinde en demokratik bir şekilde yine Bergama hizmetine geçecek olan aday ile güzel hizmetler vermeye devam edeceklerini belirtti. Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper’in makamında ağırladığı heyete kendi görevi ile Odanın misyon ve vizyonundan bahsederken, Bergama adına atılacak her adımda her kurumla birlik ve beraberliğin esas alındığının altını çizdi. Bu bağlamda belediyenin de bir nevi Odanın partneri mahiyetinde olduğunu belirtirken yeni seçim süreci için herkese başarılar diledi.