Bergama Organize Sanayi Bölgesi’nin uzun süredir gündemde olan elektrik sorunu ve ulaşımda yaşanan aksaklıklar görüşülmek üzere, Bergama Kaymakamı Uğur Kolsuz, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Bergama Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanı İbrahim Gökçüoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Vatansever, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Telek ve BOSBİ Müdürü Burak Akgün’den oluşan heyetle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ziyaret edildi.
TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve EBSO Yönetim Kurulu Başkanı olan Ender Yorgancılar’a yapılan ziyarette Bergama Organize Sanayi Bölgesi’nde uzun süredir gündemde olan elektrik sorunu konuşuldu. Gerekli indirme hattının TEİAŞ tarafından yapılması için TOBB ve EBSO’dan destek istendi.
BOSBİ’nin ortasından geçecek ana yol ve altyapı çalışmaları için hazırlanan projenin kalkınma ajansı desteklerinden yararlanmak üzere İzmir Kalkınma Ajansı’na teslim edildiği, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na bildirildikten sonra, BOSBİ’den sonraki köylere giden yeni çevre yolunun yapımı için sayın başkandan yardım sözü alınmış ve çalışmaların en kısa sürede başlaması konusunda fikir birliğine varılmıştır.