Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper ve Genel Sekreter Gülay Koç, Bergama Orman İşletme Müdürü Turan Çığnaklı’yı makamında ziyaret etti.
Geçtiğimiz ayda Odamızda yapılan Kozak Sorunu Toplantısı hakkında konuşulan ziyarette, oluşturulan komisyon ve sorunun çözülmesi için izlenecek yollar hakkında Çığnaklı’ya bilgi verildi. Yapılacak olan ikinci toplantının ana konusunun Bergama’ya Fıstık Araştırma Merkezi kurulması olduğunu söyleyen Ürper, bölgemizde çamfıstığının ekonomideki değerinin çok büyük olduğunu ve bu tarz sorunları çok hızlı bir şekilde çözebilmek için bu kuruma büyük ihtiyaç olduğunu belirtti. Çığnaklı, “Orman işletme olarak bu kurumun kuruluş teşvikinde ve kuruluş aşamasında yetkilerimiz çerçevesince yardımcı olacağız.”dedi.