Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli‘yi ziyaret etti. Ziyarette Ürper’e, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Lütfi Kolat ile Yönetim Kurulu Üyeleri Tahir Erdoğan ve Ertuğ Canoğlu da eşlik etti. Başkan Ürper, Bergama Ticaret Odası’nı pek çok defa ziyaret etmiş olan Sürekli’ye bölgemize göstermiş olduğu ilgisi ve desteği için teşekkürlerini iletti. Bölge ekonomisinin genel durumunun değerlendirildiği görüşmede Ürper, bölge turizminin canlandırılması için yapılması planlanan çalışmalar hakkında Sürekli’yi bilgilendirdi. Kerem Ali Sürekli’nin, Bergama Ticaret Odası’na ziyaretleri için teşekkür etmesi ile görüşme sona erdi.

● Tüm Etkinlik, Duyuru ve Basın Bildirilerimiz İçin Aşağıdaki Adresleri Takip Edebilirsiniz

Instagram | Facebook Twitter