Ak Parti İzmir 2. Bölge 1. sıra Milletvekili Adayı Sayın M. İbrahim Turhan’nın seçim kampanyasını açıklamak için 2000 yıllık Tonoz’da katıldığı toplantıda Bergama Ticaret Odası Meclis Başkanı Erol Işıldak, Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, BERTO Meclis Üyeleri, Ak Parti 2. Bölge 10. Sıra Milletvekili Adayı Bilal Kırkpınar, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmaz, İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayları Raşit Ürper, Tanju Çelik, oda başkanları, kurum kuruluş temsilcileri yer aldı.
Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper’in hoşgeldiniz konuşmasının ardından söz alan Milletvekili Adayı M. İbrahim Turhan, öncelikle Ak Parti’nin oluşumu ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Önceki görevlerinde Merkez Bankası Başkan Yardımcılığı ve Borsa Başkanlığı yaptığını belirten Turhan, önceki yönetimler, uygulamalar, gelecekte yapılması gereken ve planlanan yönetim uygulamaları hakkında bilgi verdi. “İzmir’i temsil edecek Milletvekili İzmirli olmalı, aynı zamanda buranın değerlerini iyi bilmeli. Başbakan ile yurtdışına yaptığımız gezide yatırım bölgesi olarak tavsiye ettiğim bir bölge de Bergama’ydı. Çünkü Bergama çok önemli bir bölge. Yakın zamanda Bergama’da bir yeşil teknoloji merkezi yapmayı planlıyoruz.”diye konuştu.