Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Erdoğan, Meclis Üyesi Onur Savran ve Genel Sekreter Gülay Koç Kınık Kaymakamı Faik Oktay Sezer’i makamında ziyaret ettiler.
Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu başkanı Fikret Ürper, Bergama’da kurumlar arası dayanışma ile yapılan çalışmaların verimli sonuçları hakkında Kınık Kaymakamı Faik Oktay Sezer’i bilgilendirdi. Bergama OSB’nin gelişmesi için yapılan çalışmalardan bahsettikten sonra Ürper, yenilenebilir enerjinin Türkiye’deki önemi ve üretimi hakkındaki görüşlerini belirtti.
Kınık Kaymakamı Faik Oktay Sezer, önceki görev yerlerinde yapmış olduğu çalışmalarda markalaşmanın büyük yararını gördüğünü ve her çalışmada bir markalaşmanın olması gerektiğine dikkat çekti.
Konuşmaların sonunda Bergama Ticaret Odası adına yeni görevinde başarı ve yapılan çalışmalarda işbirliği içinde olma dilekleri belirtildikten sonra ziyaret sonlandırıldı.