Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat, Meclis Başkanı Tahir Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Çağdaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Paksoy, Salim Zeki Kurşun, Selçuk Kor ve Genel Sekreter Gülay Koç, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Ata’yı ziyaret etti.<

Ziyarette BERTO Yönetimi, yakın zamanda gerçekleşen seçim nedeniyle Yalçın Ata ve Yönetimi’ni tebrik ederek yeni dönemde başarılar diledi. Ayrıca bölge iş dünyası için atılabilecek adımlar da görüşüldü. Hem İzmir hem de bölge genelinde çalışılabilecek ortak projeler değerlendirildi ve kurumlar arası iş birliğine vurgu yapıldı.

Ziyaret sonunda BERTO Yönetimi, Ata’ya, üzerine İESOB logosunun işlendiği, Coğrafi İşaret Tescili Bergama Ticaret Odası tarafından alınan Bergama Parşömeni de hediye etti.