Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Paksoy, Salim Zeki Kurşun, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ayvalık Belediyesi ve Ayvalık Ticaret Odası organizasyonunda gerçekleştirilen Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat ve Turizm Festivali’ne katıldı.

Hem Zeytin ve Zeytinyağı’na dikkat çekmek, hem de kültür ve sanat etkinlikleriyle birçok kişiyi Ayvalık’a çekmek için gerçekleştirilen festivalde, BERTO Yönetimi’ni Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Ali Uçar ve Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin ve yönetimleri ağırladı. Cunda’da gerçekleştirilen sembolik Zeytin Hasat Etkinliği’ne de katılan BERTO Yönetimi, Ayvalık ve Zeytin temalı resim sergisini de gezme fırsatı buldu.