22-28 Şubat Vergi Haftası kutlamalarının ardından kutlama çerçevesinde BERTO’yu ziyarete gelen Bergama Vergi Dairesi Müdür Vekili Şenay Pınargözü ve beraberindeki temsilcileri Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Lütfi Kolat ve Genel Sekreter Gülay Koç ağırladı.

Verginin ülkenin ilerlemesi ve gelişmesinde önemli bir yerde olduğunu ifade eden Ürper, toplumun vergi ödeme bilincinin yerine oturması için vergi çeşitliliğinin azalması gerektiğine de dikkat çekti.

“Vergi Dairesinde vergi ile ilgili herhangi bir sorun yaşandığında veya vergiler hakkında soruları olduğunda hiç çekinmeden dairemize gelerek bizlerden bilgi alabilirler. Aynı zamanda sizler de önerilerinizi bizlere aktarabilirsiniz” diyen Bergama Vergi Dairesi Müdür Vekili Şenay Pınargözü, vergi dairesi ve Ticaret Odası her zaman bir uyum ve işbirliği içerisinde olması durumunda daha hızlı ve etkili çözümler bulunabileceğini ifade etti.

Bergama Vergi Dairesi Müdür Vekili Şenay Pınargözü’nün Ürper’e Onur Belgesi takdim etmesi ile ziyaret sonlandı.