Bergama Ticaret Odası’nın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile müşterek yapılan palto yardımları devam ediyor.

Bergama Ticaret Odası 2010 –2011 öğretim döneminde Bergama, Dikili ve Kınık ilçelerindeki okullara palto yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor.

Bergama Ticaret Odası Yönetimi tarafından okullara dağıtılmak üzere Kınık İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Gündüz’e 200 tane palto teslim edildi.

Bergama Ticaret Odası’nın yaptığı bu yardıma çok müteşekkir olduklarını belirten Kınık İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Gündüz bu yardımdan ötürü Yöneticilerimize teşekkürlerini iletti.

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Evrenkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Hilmi Köprülü ve Feridun Duymaz yaptıkları eğitim yardımlarından çok mutlu olduklarını belirterek karşılıklı iyi niyet dilekleri ile Yöneticilerimiz okuldan ayrıldı.