Bergama Ticaret Odası öncülüğünde, Bergama’nın tanıtım çalışmaları kapsamında; haber muhabiri, köşe yazarı, fotoğrafçı, gezgin ve daha pek çok sektörde öncü olmayı başarmış, sosyal medyada milyonlarca kişiye hitap eden 14 influencer, Bergama’yı ziyaret etti.

Bergama Ticaret Odası Meclis Başkanı Onur Kayalıoğulları, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Melih Çağdaş, Göksel Özüak ve Genel Sekreter Gülay Koç’un da eşlik ettiği grup, Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Tozan’ın rehberliğinde Kızılavlu, Akropol, Kale Mahallesi ve Bergama Arastası’nı keşfe çıktı.

Öğle yemeklerinde Bergama Köftesi, Bergama Çığırtması ve Bergama Tulum Peyniri’ni de tatma fırsatı bulan grup, ünü sosyal medyayı da aşan Bergamalı Kahvaltıcı Eşref amcayı da selamlayarak Bergama’nın tarih kokan sokaklarını gezip, fotoğrafladı.