TOBB-BERTO ORGANİZASYONU İLE PALTO YARDIMLARI DEVAM EDİYOR.KINIK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE,İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE VERİLMEK ÜZERE 160 PALTO TESLİM EDİLDİ
Bergama Ticaret Odası’nın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile müşterek yapılan palto yardımları devam ediyor.Bergama Ticaret Odası 2011-2012 öğretim döneminde Bergama,Dikili ve Kınık ilçelerindeki okullara palto yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor.
Bergama Ticaret Odası tarafından okullara dağıtılmak üzere Kınık İlçe Milli Eğitim Müdür v.Bilal YILDIRIM’ a 160 tane palto teslim edildi.
Bergama Ticaret Odası’nın yaptığı yardıma çok müteşekkir olduklarını belirten Kınık İlçe Milli Eğitim Müdür v.bu yardımlardan ötürü yönetime teşekkürlerini iletti.
Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Melih KAHRAMAN,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan EVRENKAYA,Yönetim Kurulu Üyeleri Hilmi KÖPRÜLÜ,Feridun DUYMAZ,Genel Sekreter Gülay KOÇ,Yönetim Kurulu Danışmanı Saffet DÜNDAR In katıldığı teslim toplantısında İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal YILDIRIM yapılan eğitim yardımlarından çok mutlu olduklarını belirtti.Karşılıklı iyi niyet dilekleri ile Yöneticilerimiz Kınık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden ayrıldı.