Sayın Üyemiz,
T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında “Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü” imzalanmış olup; bu protokolün işleyişiyle ilgili uygulama usul ve esasları kapsamında Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü Uygulama Genelgesi hazırlanmıştır.
Protokol kapsamında iş gücü piyasasının talep ettiği niteliklerde işgücünün yetiştirilmesi için kamu-özel sektör işbirliğinde teorik ve pratik eğitimlerin birleştirildiği mesleki eğitimlerin düzenlenmesine yönelik çalışmalar yapılacak olup, düzenlenecek mesleki eğitim kurslarında işverenlerin ihtiyaç duyduğu nitelikteki işgücü yetiştirilmesi planlanmaktadır.
Bu çerçevede, söz konusu protokol kapsamında düzenlenmesini istediğiniz eğitimler ve istihdam etmek istediğiniz personel ile ilgili aşağıda yer alan formu doldurmanız durumunda İşkur ile işbirliği içerisinde düzenlenecek eğitimler belirlenecek ve tarafınıza bilgi verilecektir.

[contact-form-7 404 "Not Found"]