Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret ÜRPER,Yönetim Kurulu Üyesi Tahir ERDOĞAN ve Genel Sekreter Gülay KOÇ oda üyelerine indirim avantajı sağlayacak Gediz Elektrik Kuruluşu olan Yeni Filo Operasyonel Kiralama A.Ş’den Gediz Elektrik Bölge Yöneticisi Muammer YILMAZ, Ali ÇALT ve İrfan BUĞDAYCI ve Nur BOZKURT’u ağırladı.
Bergama Ticaret Odası üyeleri Gediz Elektrik Kuruluşu olan Yeni Filo Operasyonel Kiralama A.Ş ‘ ye üye kartlarını ibraz ederek araç kiralama işlemlerinde aylık kira taksidi üzerinden %5 iskonto ile avantaj sağlayacak.
Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper indirim avantajı sağladığımız kuruluşların sayısının artacağını , üyelerimizin bu indirimlerden daha fazla yararlanması temennisinde bulundu.